Режисьорът на "Тор-4" вярва, че тази част може да се превърне в най-добрия филм MARVEL

+22
821
Режисьорът на "Тор-4" вярва, че тази част може да се превърне в най-добрия филм MARVEL

Лос Анджелис, 3 май. Новозеландският режисьор Тайка Уайтити каза, че Тор: Любовта и гръмотевицата може да бъде най-добрият филм в кинематичната вселена на Marvel Създателят на филмите „Тор: Рагнарок“ и „Зайо Джоджо“ даде интервю, в което заяви, че снимките на четвъртата част на филма за скандинавския супергерой са почти приключили.

"Остават ни четири седмици на заснемане, вече виждам светлината в края на тунела. Това може би ще бъде най-добрият филм на Marvel “, каза Уайтити.

Той също сподели впечатленията си от работата с австралийския актьор Крис Хемсуърт, който играе Тор. Според Тайки той е човек, с когото винаги искате да общувате.

„Той е забавен тип, добър приятел и някой, с когото просто искате да се разхождате през цялото време. Мисля, че това е всичко, което можете да пожелаете от супергерой или главния герой на вашия филм “, обобщи режисьорът.

Quadricvel "Thor: Love and Thunder" трябва да излезе по кината на 5 май 2022 г., ако премиерата не бъде разсрочена поради пандемията на коронавируса. В допълнение към Хемсуърт, в заснемането на филма участваха такива известни актьори като Натали Портман, Кристиан Бейл, Крис Прат, Ръсел Кроу, Мат Деймън, Мелиса Маккарти и много други художници.

Надяваме се че бяхме полезни и интересни за вас, бъдете винаги здрави и щастливи !

RSS
Все още няма коментари. Бъдете първият, който добави коментар!
Зареждане...

Други статии