Искрената любов

+26
975
Искрената любов

Не позволявайте някой да ви източва безценното ви време, искрената любов няма средно положение! Днес съществуват различни енергийни вампири, които изсмукват вашата енергия. 

Всичко се познава в примери нали?

В тази статия ще разгледаме примерни ситуации и съвети!


1 Ситуация 

Канят ви на гости, не ви питат какво искате да гледате или каква музика слушате, пускат нещо и вие принудени да гледате само това което иска човек които ви поканил.

извод: този човек не ужавава вашето присъствие, неговите действията ви демотивират. Тази ситуация показва че вие сте като стена на този човек. 

действия: във връзка с непрекъсната демотивация просто тръгвате от този човек и не му идвате повече на гости.


2 Ситуация

Звъни ви човек и дори не ви пита как сте, или не казва добър вечер а директно почва - трябва да дойда при вас за да изтеглим филм, аз имам проблем... ония лош, всичко лошо, държавата лоша, няма работа.... и вие го слушате 30 минути или 1 час.

извод: този човек изкарва цялата негативна енергия върху вас.

Действия: задавате му контролен въпрос: каква е целта на обаждането му, ако чувствате негативизъм - игнорирате този човек. 

3 Ситуация 

Вашия познат или т.н. приятел ви търси само когато има нужда от вас - пари на заем и т.н, 

Просто разберете - има един прост закон вие не можете само да взимате, необходимо нещо да дадете, всичко е ресурс, времето е безценен ресурс, уважение също е ресурс - ресурс на проявяване на позитивни решения и действия.

4 Ситуация

Вие сте на среща в ресторант, вие избирате от менюто питие. Човекът срещу вас не ви пита какво бихте предпочели а започва отдалеч - тази лимонада е много добра искаш ли да я разделим, айде да я разделим.. давай... и т.н.

Извод - този човек опитва да управлява вашите решения само за собствена изгода.

Действията:  казвате - благодаря, и поръчвате тази лимонада която наистина ви допада.

ЗАПОМНЕТЕ - УВАЖЕНИЕТО Е НАД ВСИЧКО!

Съвети:

Избягвайте хора които гледат само собствени интереси, и вие винаги се чувствате с тях на заден план.

Избягвайте хората които не спазват етичните норми на поведение, не образовани или хора които не искат да се образоват, използват много често гадни думи.

Бъдете като детективни стратези: позволявайте да ви манипулират само с цел да разпознаете действията на човек.

Стигам до най важната теза на тази статия - искрената любов няма средно положение!

НАИСТИНА - любовта е най мощната енергия която съществува във вселената, генераторът създаващ уникални идеи и възможности на развитие за подобряване на качество на живота! 

Когато говорим за отношенията между мъж и жена  -  любовта не е средно положение, можем да вземем пример със студена или гореща вода. Логика - чувствата горещи: любовта мощна и вярата се проявява не само чрез духовно възприятие, чувствата студени: любовта не може да се прояви, но при определени ситуации и позитивни действия от двете страни - любовта пламва наново.  А сега нека да намерим логика в средно положение, как може да се проявява любовта когато няма искрени чувства? Отговор: или ти обичаш истински и прояваваш тази любов или НЕ, просто играеш една добра актьорска игра с цел получаване  на ресурси, най опасното в цялата тази история е загуба на скъпоценното време, извод - твърдо НЕ.

Въпрос:

Добре - нали трябва да прощаваме? 

Отговор:

Да - винаги трябва да прощаваме, но има един момент: ако виждаме че някой злоупотребява, нашите действия - продължаваме само напред игнорирайки тази личност! Игнорираме защото не искаме да се демотивираме и не искаме това да води до негатив в нашето развитие.

Изводи:

Никой не е идеален но ние имаме безценно време да създаваме най-добрата версия на себе си, всеки от нас има шанс да намери искрената любов защото този които търси - намира! Позитивното отношение е най важен ресурс които може да бъде проявен чрез действията а вярата без действията е мъртва!

В предишната статия по тази тема, разкрих "скрити сигнали на женската логика", също така споделих за това че винаги опитвах да бъда над нещата, гледам цялата картина, буквално преди няколко дни открих нещо полезно и интересно: РЕД, във всичко трябва да има ред и тогава можете да видите цялата картина. Аз взех едно тефтерче записах името на човек които ме демотивирал записах всички негативни моменти които преживях заради този човек, след това структурирах по важност според етични норми, отношение. 

Още много бих искал да напиша но това ще е друга статия, част от тази статия ще влезне в книгата. 

Благодаря ви за четенето!

От цялото сърце Ви пожелавам много здраве и повече позитивни моменти във вашият безценен живот!

Instagram abrahammihaylov  блог

RSS
Владимир
00:49
+1

Случва се, очакваш Вяра, Надежда и Любов, а се прибере жена ти и става всичко сиво...

01:09

Аз преди седем месеца зададох много важен въпрос "Искрената любов е най висшата форма на доверие?" отвори тук

Владимире, разбирам — ти го споделяш като свършен факт! В моята предишна детективска практика това се нарича «времено следствие», но защо?  Преди да разберем трябва да направим ред, именно! Когато има РЕД — можем да видим цялата картина! Необходимо да зададеш няколко въпроса първо към себе си:

— защо аз се чувствам сиво?

— какво провокира да се чувствам така?

— кои тригъри водят до този извод? 

Всичко това е необходимо да се запише като ключове фрази на един лист, тогава ще видиш цялата картина.

След като видиш цялата картина можеш само да получиш отговори на това кой е инициатор на проблема. НО не забравяй че когато мъж и жена се събират — те живеят по собствени изградени правила, необходимо да структурираш получената информация по първоначални изградени правила. 

Ако разбереш че проблемът е в теб — направи промяна към добро и създай позитивни и приятни изненади, за друго знаеш. Имаш въпроси? Задавай ги, ние със радост ще отговорим!

Пожелавам успех във връзката,  обичай и бъди искренно обичан!!!

Dimityr Ivanov Marinoff
00:55
+1

Не знам колко от вас ще отделят 2 минути за да прочетат това, но останах изключително изумен… Изумен че «нямало истински мъже»...

ИМА.....

Истинските мъже са твърде улисани в мисли за работата си, семейството, бюджета, образованието на децата и прочие...

Истинските мъже не ги забелязваш, защото минавайки покрай теб на улицата, те не ухаят на бъчва с микс на скъп парфюм, защото с парите са предпочели да купят куче на дъщеря си или друг подарък жест към приятел. Не носят маркови дрешки, защото нямат време да обикалят магазините. Нямат огромен бицепс пълнен с вода, който след няколко месеца отива в тоалетната, защото във времето, в което не работят са на излет с децата и жените си или с приятели...

Но дори и още да не са семейни, истинските мъже не ги забелязваш, защото най-вероятно не се правят на нещо, което не са..!!!!

Те не кроят планове как да изпъкнат сред цялата тая шуробаджанащина. А може би не ги виждаш понеже нямат време за барове, дискотеки всяка седмица и да търсят вниманието на всяка направена красавица и тя да му казва колко е красив, богат и велик… защото работят на здраво… Не виждаш и парите им, защото те не са върху барабаните на оркестъра в кръчмата, в която ходиш всеки петък и събота. Техните пари са в банката, на влог, в имот или в друга сфера...

Истинския мъж не разчита на мама и тате да му дават пари и средства, той знае, че може да разчита на себе си… защото пари се изкарват… коли се купуват… домове се строят… но искат до себе си да имат ЖЕНА — приятел, любов, човек, който ще разбере и трудните моменти, а не да си бие шута при най-малкия трус в техния съвместен живот и да му каже ти си «Идиот»… ти не ставаш...

Истинския мъж не търси секса за една нощ… той не обсъжда, не осъжда и не се занимава с клюки и интриги...

О, повярвай, истински мъже има и ти ги срещаш всеки ден, но не ги забелязваш! А не ги забелязваш, защото те не искат да срещат теб!!!

01:13

Това послание адресирано към жените които златотърсачки или жените които незнаят накъде да се орентират и пропиляват безценно време, докато млади и много красиви с готини татуси ?

Деси
01:18

general, искам да ти гушна :)

01:28

Може, само на живо! 

Sonq Moskova
01:23

Притчи 17:23 Нечестивият приема подкуп на тъмно, за да изкриви пътищата на правосъдието.

Зареждане...

Други статии