StackOS Децентрализиран облак

+18
321
StackOS Децентрализиран облак

 Датата на стартиране на основната мрежа на StackOS е определена на 16 август, според официални източници. След стартирането всеки ще може да разгърне приложения в децентрализирания облак на StackOS.

Какво е StackOS?

 StackOS (STACK) е отворен интернет протокол, който позволява на отделни лица и организации да споделят своите изчислителни ресурси и колективно да предлагат децентрализиран облак; където разработчиците по целия свят могат да разгърнат всяко приложение Full Stack, децентрализирано приложение, частни блокчейн мрежи и големи мрежови възли.

Възможност на „неразкъсваем инфраструктурен протокол“, който позволява на всеки по света да разгърне приложението си, без да поема високи разходи за управление на облака и свободно да изпълнява всяко приложение, което иска да изпълнява. В допълнение, StackOS е проектиран да помага на обикновените фирми по целия свят да се свързват с интернет с минимални финансови и технически разходи, като същевременно максимизират сигурността.

Характеристики на децентрализирания облак на StackOS

Защо трябва да разгърнете приложенията си в децентрализирания облак на StackOS? Разработчиците публикуват следния списък с готини функции.

 • Разгръщането в StackOS ще отнеме само няколко минути. Просто поставете приложението си в контейнер на Docker, вземете STACK токени и започнете да внедрявате! Няма седмици на подготовка или наемане на скъпи DevSecOps.
 • Разгръщането на приложения в StackOS ви позволява да останете анонимни.
   
 • Протоколът автоматично поддържа средата на приложението, което я прави сигурна и устойчива.
 • Значително по -ниски оперативни разходи за компаниите чрез премахване на зависимостта от ресурсите на DevOps и оптимизиране на използването на инфраструктурата!
 • Можете да използвате всички изчислителни ресурси, за които сте платили! Харченето на пари за неизползвани компютърни ресурси е история за StackOS.

 • Стартирайте приложения само с няколко кликвания от StackOS App Store.

 • На първия етап плащанията в блокчейна на BSC ще бъдат активирани на платформата. Плащанията чрез Ethereum и съвместими вериги ще бъдат достъпни, когато проектът премине през първата фаза на растеж.

Приоритети след основната мрежа

 1. Активирайте поддръжката за многоверижно внедряване
 2. Контрол
 3. Пазарни NFT
 4. Оптимизация на ресурсите
 5. Публичният екип на DevOps може да стане клъстер оператор
 6. Табло за управление на Google Анализ
 7. Децентрализиран CI / CD
 8. Beacon възли


Хората, участващи в управлението, са една от основите на екосистемата StackOS. Хората, които хостват своите STACK токени в пула за управление, ще могат да управляват протокола и да печелят APY в замяна на защитата на протокола.

Операторът на клъстера поддържа група възли и печели от приложенията, които са разгърнати в неговия клъстер.

Плащания

Плащания за използване на децентрализирана инфраструктура: За да използват децентрализиран облак, разработчиците ще трябва да заключат месечната сума на своите STACK токени в интелигентен договор. Тези STACK токени след това се преобразуват частично в USDT, когато се изпращат до инфраструктурния възел и възелът beacon осигурява плащания. С увеличаването на броя на приложенията, работещи на StackOS, се увеличава и общият брой на токени, заключени в интелигентен договор, което значително намалява циркулационната доставка.

Контрол

Разработчиците планират да дадат на общността възможност да управлява протокола. Според екипа тази работа вече е в ход.

„Ще има два вида управление: General DAO и Node Authority. Вие ще попаднете в две категории въз основа на броя токени, които сте поставили в пула за управление. Защо да участвате? Приятно е да можете да допринесете за такъв революционен протокол и ще получавате годишен доход за подпомагане на сигурността и поддържането на мрежата “, се казва в публикацията.

В официалния канал на Telegram главният изпълнителен директор на StackOS и главният архитект Вишну Корде - „Вече имаме компании, готови за внедряване на StackOS, но ще има голямо откритие, което ще донесе огромна стойност на токена STACK, както и много повече приемане, разработчици и поддръжка на общността“, каза той.

Официален сайт  на StackOS - https://www.stackos.io/ отвори

Надяваме се че бяхме интересни за вас, бъдете винаги здрави и щастливи!

RSS
Все още няма коментари. Бъдете първият, който добави коментар!
Зареждане...

Други статии