22 годишен Гозали Гозалу стана миллионер за една нощ продавайки селфи с помощта на NFT

+15
571
22 годишен Гозали Гозалу стана миллионер за една нощ продавайки селфи с помощта на NFT

 Здравейте, от няколко месеца професионално инвестирам в криптовалути. Още през 2014 г. работих като финансов консултант, обучавайки потребителите как да търгуват на световни финансови пазари, сега тези знания ми помагат в крипто индустрията, днес искам да споделя с вас една интересна новина, такива новини ме мотивират, мотивират да постигам повече. Мисля да вляза в NFT, за да не пропускам нови възможности, очаквайте скоро нови и интересни статии, написани от безценен опит, последвайте ме в instagram. Приятно четенето!

С помощта на NFT можете да създавате различни неща, включително цифрово писане и копие на снимки, моментни снимки и чертежи в блокчейна. Всеки файл от всякакъв формат може да бъде изтеглен в NFT.

22 годишен Гозали Гозалу от Индонезия стана знаменитост в NFT за една нощ, след като продаде снимки в OpenSea.

Наречена „Ghozali Everyday“, колекция, включваща селфи, постави стикер с цената на снимките за 0,001 ETH ($3,25) и те се разпродават за няколко дни.

Най-младият е събрал 194 ETH ($560 000) за колекцията и се изкачи в топ 40 в класа OpenSea по обем на търговията за 24 часа със 72 000% увеличение на активността въз основа на пазарни данни.

Най-евтиният NFT от колекцията на вечето се продава за 0,475 ETH 0,475 ETH (около $3). 933 NFT. в момента струват почти 1,4 милиона долара.

Надяваме се че бяхме интересни за вас, бъдете винаги здрави и щастливи!

RSS
Все още няма коментари. Бъдете първият, който добави коментар!
Зареждане...

Други статии