ВАЖНО! Преминаваме на друг домейн!

+26
626
ВАЖНО! Преминаваме на друг домейн!

Уважаеми посетители и приятели! Отговори.БГ е специален проект за Българи който дава възможност за споделяне на собствено мнение чрез въпроси и отговори, също така публикуване на статия в Блога. НА 28.11 ПРАВИМ 1 ГОДИНА ОТ НАШЕТО СЪЗДАВАНЕ НА ПРОЕКТА. 

Покрай проекта се запознахме с много позитивни БЪЛГАРИ които подкрепят нашата идея. Проекта ни е освободен от политика, порно и други категории които създават проблем в развитието на човек. Във връзка с глобален проблем който открихме и през цялото време се жертвахме заради домейна Отговори.БГ защото е на кирилица. 

Проекта ни е предназначен към споделяне на мнения,  създаване на статии и публикации. Благодарим на всички, които се включиха в сайта и го подкрепят. Имаме голяма мотивация да го разрастнем и да продължим нагоре.

За голямо съжаление технологичният свят все още не е готов да приеме кирилицата на глобално ниво.

Принудени сме да преминем към домейна на латиница, очакваме от корпорации и цяла ИТ индустрия да направи позитивни промени към домейни на кирилицата.


Няколко проблеми с които се сблъскахме: 

  • Социални мрежи генерират код на латиница вместо публикуване на оригинален български език.
  • При пренасочване или споделяне на линк - браузъри генерират домейна в код на латиница вместо 
  • оригинала.
  • Изгубихме партньорски отношения с партньорска програма;
  • Търсачки не правилно индексират сайта.
  • И още много други проблеми.

ИНФОРМИРАМЕ ЗА ПРОМЕНИ:
Дата и час за промяна: 25.11.2020 17:00 

Скъпи потребители, сайта http://отговори.бг/ обмисля да премине към домейн на латиница изцяло. Предвиждаме тези промени, понеже уеб браузърите и търсачките не разпознават добре домейна ни на кирилица.

Домейн на кирилицата Отговори.БГ ще се смени на домейн на латиница otgovori.bg Възможно да се появят грешките на сайта. Данни на регистрираните потребители включително и всички публикации няма да се засегнат.

 Извиняваме се за възможни причинени неудобства. Пожелаваме ви добро прекарване и повече позитивни моменти във вашият безценен живот бъдете здрави и винаги усмихнати !!!

RSS
Все още няма коментари. Бъдете първият, който добави коментар!
Зареждане...

Други статии