Възпроизвеждане на формат H264

+30
401
Възпроизвеждане на формат H264

Ако четете тази статия, вероятно сте срещнали проблема с възпроизвеждането на h264 видео на вашия компютър с операционна система Windows. Понеже не съм фен на Windows, преди няколко месеци написах статия за Линукс, не ползвам windows от години но ми се е наложило да се сблъсна с голям проблем във възпроизвеждането на формат H264 във windows на работа. 

В интернет има много информация, че форматът h.264 или h.265 може да бъде отворен с програми за Windows като: QuickTime Player, Media Player Classic, Light Alloy, VLC, Kantaris и други.

Отне ми много време да изтегля и инсталирам целия този софтуер. В резултат на това, без допълнително инсталирани кодеци и всякакви приставки, нито едно приложение не можа да възпроизведе видео в h.264. Дори инсталирах добавки към players и codecs. Всичко това ми отне към 5 часа. Реших да изработя софтуер с вграден кодек. 

За ваше улеснение предлагам да изтеглите работещ плейър за Windows, за да отворите файлове с разширението h264 от камери за наблюдение. Софтуерът ви позволява да отваряте и преглеждате едновременно до 4 видео файла с възможност за пренавиване и промяна на скоростта на възпроизвеждане. Освен това има поддръжка за най-новия кодек h265.

Плеер с вграден кодек h264, и конвертер от H264 във формат AVI e собствена изработка! 

Визия на AbrahamPlayer 

Визия на конвертър

Понеже софтуера е нов, все още няма написана подробна интрукция за ползване. Ако имате въпроси отностно софтуера, задавайте ги в коментарийте. 

Лиценз - Open Source 

Поддръжка - Windows 7-10

Линк за изтегляне ще се появи след влизане или регистрация в сайта! 

RSS
Андрей
23:14
+1

Пробвах го работи супер

08:18

Радвам се 

Зареждане...

Други статии