За проекта

Идея на проекта

Основната идея на проекта е да обединим научната среда в България, давайки възможност за споделяне на мнението си чрез отговори на въпросите според съответна категория и публикуване на различни научни материали и мисли в блога. Даваме възможност на нашите потребители да задават въпроси и намират качествена информация!

Принцип на действието

Регистриран потребител задава въпроса си избирайки съответна категория, след успешно публикуване на въпроса потребител може да получава отговори от други регистрирани потребители. Ако проблемът бъде разрешен и потребител остане доволен от отговорите, той може да се възползва от опцията "Най добър отговор", или да остави така. Всички отговори на въпроси носят определени точки, ако вашият отговор отбелязан като най добър отговор в случая получавате най много точки. С натрупани точки можете да задавате повече въпроси.

Задай твоя въпрос и получи отговор или отговори на въпроси и получи точки с които можеш да зададеш повече въпроси, също така имаш възможност да публикуваш научна работа или мислите си в блога.

Контакти

Email за задаване на въпроси, бизнес, поддръжка: bgofficialotgovoribg@gmail.com